SHAKESPLORING ENGLISH (E-Twinning Projesi)

Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından onaylanan 'Shakesploring English' adlı proje okulumuzda ingilizce öğretmenimiz Fatma Karabudak koordinatörlüğünde lise öğrencilerimizle yürütülmektedir. Proje içeriği başta Shakespeare olmak üzere İngiliz Edebiyatında önemli yazarların hayatlarını ve eserlerini ay ay incelemektir.Projede Türkiye'de yer alan bazı okullar dışında İtalya ve Yunanistan'dan da ortaklar bulunmaktadır. Proje sayesinde öğrencilerimiz ingilizceyi aktif olarak kullanacakları için yabancı dil alanında kendilerini geliştirecek, İngiliz Edebiyatı ile ilgili çalışma yapacakları için Edebiyat ve yabancı yazarların eserleri konusunda bilgi sahibi olacak ve aynı zamanda proje boyunca Web 2.0 araçlarını kullanarak dijital becerilerini geliştireceklerdir. Ayrıca öğrenciler arasında kültürel etkileşim de yaşanacaktır.

05.01.2023 229

05-01-2023