Shakesploring English adlı Etwinning Projemizde Öğrencilerimiz Çığır Açmaya Devam Ediyor

Okulumuz ingilizce ögretmeni Fatma Karabudak tarafından yürütülen Shakesploring English adlı etwinning projemizde öğrencilerimiz çığır açmaya devam ediyor. 9,10 ve 11.sınıf öğrencilerinden oluşan 10 kişilik öğrenci grubumuz çeşitli web 2.0 araçlarını kullanarak teknolojiyi etkili bir şekilde kullanıyor. Bu ay Oscar Wilde ile ilgili sanal bir resim galerisi hazırlayan öğrencilerimiz hem Edebi yönlerini geliştiriyor hem yabancı dil ingilizceyi aktif bir şekilde kullanıyor hem de web 2.0 araçlarını öğrenip uygulamaya koyuyor. Katıldığımız bu projede ingilizce öğretmenimiz ve öğrencilerimiz hem ülkemizden hem de yabancı ülkelerden projeye ortak okullar ile online toplantılar da düzenliyor. Öğretmenimize ve öğrencilerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

22.05.2023 263

22-05-2023