Öğretmenimiz Fatma Karabudak  Erasmus+ deneyimlerini paylaşmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen

Öğretmenimiz Fatma Karabudak Erasmus+ deneyimlerini paylaşmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Deneyim Paylaşım Günleri I" etkinliğinde konuşmacı olarak okulumuzu ve ilçemizi temsil etmiştir.

Okulumuz ingilizce öğretmeni Fatma Karabudak 9-14 Ekim 2023 Erasmus günleri kapsamında Erasmus+ deneyimlerini paylaşmak ve proje çıktılarını yaygınlaştırmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Deneyim Paylaşım Günleri I" etkinliğinde konuşmacı olarak okulumuzu ve ilçemizi temsil etmiştir. Öğretmenimiz Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Eğitimi Akreditasyonu ile geçen dönem 1-7 Mayıs tarihlerinde katılmış olduğu Romanya'daki  Digital içerikli Kurs Eğitimi konusunda ilimizdeki diğer okullarla deneyimlerini paylaştı.

17.10.2023 57

17-10-2023